Dusch på begäran?

Natten blev inte lika bra som igår. Jag sov nere själv igen, kollade på kl 22.30. Men kunde inte somna (!) Störigt! Sömnen från igår gjorde väl att jag skulle kunna vara vaken några dygn! Vet inte vad kl var när jag somnade..

Sen vaknade jag 05.11 av att Eric gråter. Jag hade inga öronproppar. Väntar en stund för att se om M vaknar. Men icke.. Går upp och då har M somnat på soffan istället för madrassen. Och där sitter Eric med en tom nappflaska och vill ha välling. Han vaknade väl till och såg den. Jag vet inte när han åt inatt. Men han fick välling.. kunde inte somna där uppe så vi gick ner.. Efter 30 min så kunde han somna till. Men jag sov inte så bra då..

Sen strax innan 08 gick vi upp. Eric gjorde nr 2, och inte så löst för en gångs skull så jag slapp duscha honom. Stackarns han blir ju så torr av att duscha varje dag.. Tänkte att han skulle få lufta rumpan lite. Så vi satt här vid datorn och lyssnade på musik. Tänkte faktiskt att hoppas han inte kissar.. Sen känner jag något varmt längs benen ;) Jahapp, då var det bara till att duscha båda två då. Det var väl det han ville ;) Älskar att duscha!

Sen har vi ätit frukost och nu leker han lite.

Det var våran morgon i minsta detalj =P

Idag ska Eric vara med pappa och jag ska träffa Lina och eventuellt Jossan. Hoppas hon kunde hänga med =) Vi ska börja med en lunch och kanske en liten sväng på stan sen får vi se vad vi hittar på! Blir en heldag/kväll i alla fall. Nice =)



Hoppas ni får en härlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Bon har alltid sovit i samma rum och from 3 månader så har han sovit i spjälsängen. Dock har vi fått flyttat runt den lite tills där den står idag. Jag tror på det här med slagruta(kalla mig crasy..)och även ifall hans säng inte står helt optimat så sover han endå.

Är ganska orolig på hur det ska bli när vi kommer hem och han får nytt rum att sova i.

Och på dagarna när Bon blir trött går han och lägger sig i våran säng, vi delar rum med Bon fortfarande pga inget utrymme..

Han vet liksom att han kan gå dit för att vara ifred en stund.

Men jag tror att det är viktigt att ungarna våra har en och samma plats att sova på.

ha det fint!

2008-12-19 @ 20:40:54
URL: http://lottapluskentlikamedbon.blogg.se/
Postat av: Lotta

Såklart ni får komma på en fika!..=)

2008-12-19 @ 20:59:42
Postat av: pinglan

Tack vännen:)

2008-12-20 @ 12:58:03
URL: http://pinglanm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0