Sista dagen snart

Det här året har ju gått hur fort som helst!! Hade tänkte skriva lite om året månadsvis men jag tror inte jag orkar riktigt.. Inte nu i alla fall. 

Idag händer inte så mkt.. Vet inte vad vi ska hitta på. Tänkte kolla på Våra Bästa År idag som jag missat flera avsnitt av nu.. Spännande ;P 

Eric är jättetrött men har inte kunnat somna än.. Natten gick rätt bra, förutom att han vaknade inatt och hade kissat igenom, igen. Suck. Men han fick ingen mat förrns 05.45 och igårkväll fick han 22.20 så det var bra.

Nu ska jag se om Eric vill äta lite, han har ätit med alla när dom ätit frukost här hela morgonen så jag tänkte att han skulle sova först. Får väl se om han vill ha.. Som sagt, funkar nätterna så gör det inte så mkt om dagarna inte blir helt enligt rutinen.

Hej dååå

Kommentarer
Postat av: Elin

hej! skönt att komma iväg ett tag, men usch vad jobbbigt att åka! ;-)

det låter ju som du fått till det mkt bättre ang Erics ätande på natten! vad skönt! hoppas det inte ändrar sig så mkt nu i Gbg! föressten vad har han för blöjor? Nova måste ha 6ans libero på natten..dom är jättestora och går omlott över magen..men annars läcker det! men å andra sidan så sover ju hon 12 timmar i sträck! ;-)

Gott Nytt År på er!

kram!

2008-12-30 @ 13:38:51
URL: http://novasplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0