Snö snö snö

Idag har vi inte hunnit göra så mkt. Duschat, ätit, grejjat och nu sover Eric. Vi ska på två kalas idag, ett barnkalas och ett "vuxenkalas" =) Sen ikväll kanske Lina kommer och kikar på Idol. M jobbar ikväll igen.

Har fortsatt kika runt på inspiration till barnrum.. Vill börja nu! Men ack vad mkt grejjer som måste ut ur hans rum (!) Och vi har nästan ingenstans att ställa dom =( Kanske får mosa in allt i gästrummet istället.
Men sen har jag tänkt på att det inte är så himla bra att hans rum är nere. Vi är ju alltid uppe då kök, vardagsrum och datarum finns här. Det blir ju annat sen när han kan gå själv i trappen, men det är ju långt kvar tills dess. Fast iofs så leker han ju uppe nu med sakerna han har. Och behöver ju inte sitt rum på riktigt förrns om nåt år ändå när dom börjar "leka på riktigt".

Fick hem korten vi knäppte på ÖF igår, dom blev riktigt bra faktiskt =) Har knäppt en bild, men ni får se sen när jag laddat upp dom!

Nu ska jag nog äta lite lunch. Makkisar kvar sen igår och köttbullar finns ju i frysen =)

Hej hej!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åh, såg på "simon och tomas" då hade de gjort hela rummet som en borg. Så häftigt!

Mamma och pappa (som också bor i sånnt radhus som ni, det är samma planlösning) har också jätteproblem med förådsutrummen. Det finns inget. När de byggde de där radhusen så var det ett föråd i rummet som har små fönster högt upp. Det som ligger på nedre våningen, vägg i vägg mot badrummet. Men de flesta har nog gjort om det till sovrum.

2008-12-12 @ 15:19:44
Postat av: Linda

Näää han hade ju fått presentkort när han fylld eår för att köpa spel på mediamarkt och rocks ;P

2008-12-12 @ 23:01:29
Postat av: LottaHela det större rummet som är innan det lilla förådet var meningen att va ett föråd. Mina föreldrar har det som sovrum, tror att det är de största rummet om man inte räknar med vardagsrummet..

2008-12-13 @ 09:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0