My night

with no child! Det hade gått jättebra hos morfar för Eric. Han somnade utan problem vid 19 tiden. Natten hade varit lite jobbigare, han hade varit lite kinkig. Fick ligga i resesäng först. Sen efter välling sov han i deras säng, och rullade runt mkt så pappa fick nästan ingen plats =P Men lite sömn hade dom fått i alla fall! Han hade somnat bättre efter vällingen runt 04 och sovit till 07.30!

Hade jättekul igår! Först var vi hos Mickis, sexparty! Första gången jag var på det, va rätt kul =P Efter det drog vi mot stan. Vi hoppade av vid Olearys, Mickis Johanna och Helena gick till Casinot en sväng. Jag och Linda gick upp på Oscar, det var 30+ men vi kom in ändå.. =) Haha Linda kände ju igen ALLA låtar; "åååh den här" "Vi måste dansa Lotta" "Lottaaa den här måste du väl känna igen". Men dom spelade faktiskt några "nya" låtar oxå! Vi dansade järnet i kanske en timme. Sen blev vi trötta och skulle ta lite luft. Det slutade med att vi bestämde oss för att åka hem. Vi var nöjda! Så vi åkte väl hem vid ca 01.30 men först en sväng förbi donken. ;)

   
  

Idag kom Linda förbi vid 13 tiden. Vi åkte och hämtade Eric, han sken upp och log och nästan slängde sig i mina armar ;) Men blev även lite rädd för Betty (hund) skäller ju SÅ högt när nån kommer. Men det var kul att han blev glad och se mig! Sen blev det donken och köpa kebab till Momme. Vi åkte upp till Norra så han fick träffa Eric.

Nu sitter vi här. Vi ska fixa lite kycklingpasta sen. Nu går The Hills på TVn.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: alexandra

Låste upp bloggen igen, men vart e dina bilder på badrummet? E ni klara nu?

2008-07-20 @ 00:05:54
URL: http://mama08.blogg.se/
Postat av: haala

köpte du nått då ahhaah

2008-07-20 @ 00:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0