Våfflor

Eric har nyss somnat! Skönt att han kunde somna tidigt för han var trött! Oftast får han en extra superenergi ibland efter välling. Så han joxa på ett tag men till slut somnade han efter lite buffning. =)

Så vad har vi gjort idag?

Promenad i skogen. (Tyvärr blir det ingen på 2 dagar nu. Imorrn blir det taight för vi ska på BVC på morgonen och på lördag ska jag ha soooovmorgon ;) Kanske att vi går senare på dagen.)
När mamma kom hade hon med sig en present, haklapp, kökshandduk, grytlapp och handske i Marimekko! Jättefina!!! Tack mamma!
 
 


Vi åkte hem och grejja lite efter promenaden. Tänkte ha en hemmadag med braiga sysslor som städning. Men det är svårt! Vi blev bjudna på våfflor hos mamma och det kunde vi inte tacka nej till =P Eric fick även smaka, det gillade han! =) Va faktiskt duktig på att äta den, i maten gillar han inte alls när det är bitar. Men när han får något själv att hålla i då går det allt bra att tugga! Vi va kvar där en stund innan vi åkte på IcaMaxi.
  


Efter att vi handlat så åkte vi till Jossan och Tilly som var i Granloholm. Där fick kidsen leka lite på filten och vi snackade lite skit. Tilly satt länge och kollade på Eric när dom satt bredvid varandra. Hehe och Tilly va så söt, hon "pussade" Eric på kinden!! Satt sig även i hans knä en gång =D haha! Sööt!
   
  


Vid 17-tiden sa vi adjö. Vi svängde förbi pappa M på Norra och sa hej! Sen blev det hemgång. Nu ska jag försöka plocka lite vardagsrummet. Sen plocka ur diskmaskinen och diska nappflaskor!

Det var vår dag! Hoppas ni haft lika trevligt! =)



Kommentarer
Postat av: Linda

Hej hallååå! Vad söta dom är :D Å fina köksgrejer och haklapp! Imorrn är det dags! Shake shake shake!

2008-07-17 @ 19:59:32
URL: http://frokenbolibompa78.blogg.se/
Postat av: Nikita

bodyn som eric har på sig är så underbart fin , jag älskar den åt Albin och baggy byxorna till :D

2008-07-17 @ 21:57:41
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Nikita

bodyn som eric har på sig är så underbart fin , jag älskar den åt Albin och baggy byxorna till :D

2008-07-17 @ 21:57:53
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Tulay

Sötaste Eric!

Ha det såååå kul ikväll. Shaka lite för mig oxå.

2008-07-18 @ 08:55:05
URL: http://tullisen.blogg.se/
Postat av: nikita

nej jag köpte bodyn + byxorna på lillamirakel till ord pris, men ja tkr inte det är så spec dyrt, idat är ju hyftade i priserna ändå men de är ju bara va ja tkr..

2008-07-18 @ 11:51:46
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Eva

tight

2008-07-21 @ 00:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0