Första

Ja då satt vi här igen då ;)

Har nyss ätit frukost, Eric har ätit lite gurka och macka. Nu svansar han efter farmor =) Kan ju faktiskt inte sitta så här ofta framför datorn hemma! Inte skriva i alla fall..

Kom hem strax innan 01 från Hannan igår.. gäsp! Småkikade lite på pineapple express, men kollade inte allt. Jag är inte så mycket för komedier faktiskt. Vill att det ska hända nå mer =P 

Vi pratade även om allt mellan heaven och jord... 

Natten var ok, fast Eric åt vid 04. Jag visste inte när han hade ätit innan och han sov lite dåligt så då fick han välling. Ska bli skönt att komma hem snart och få bättre rutiner igen! Usch, snart börjar verkligheten!! Nu när Eric lärt sig sova lite längre på mornarna så kommer det bli jobbigt att kliva upp för jobb. Ska försöka vara inne till 07.30 på dagarna, så jag måste nog kliva upp 06.30 i alla fall. Måste ju åka buss från början oxå, kommer inte hinna skaffa en bil till dess. Skulle ha stannat hemma någon månad till =/ Men skönt att ha lite dagar kvar oxå att utnyttja då och då. 

Idag kanske vi skulle in till Angered en sväng.. Sen ska vi käka middag här alla. Ev ska Hannan ha kalas för Josef som fyllde ett år i fredags.. Om det hinns med ikväll. 

På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0