Eric 1,5 år

Inte kommit igång riktigt än, lite segt såhär i början kanske ;)

Kan ju komma med lite "nyheter" om Eric för intresserade;

Äter icke på natten längre, förutom enstaka gånger. Han fick magsjuka för någon vecka sen och då passade jag på att vänja bort vällingen eftersom det inte är bra att ge det vid magsjuka. Gick lättare än jag trodde! (Ni som hängt med i bloggen tidigare vet ju att vi haft big problems med det förut och massa försök hit och dit).

Pratar mycket och ofta! Och kan många ord, fått mycket beröm på dagis vår lilla plutt då han är tidig med att säga mkt =) Några ord som ploppar ur munnen: förutom mamma pappa och massa andra namn bla lotta, linda, momme mfl, traktor, cykel, skor, häst, katt, boll, stol, tåg, hej, hej då, gurka, korv, ost, vatten mm. På arabiska säger han mest baba - pappa, asfor - fågel, dao - "lampa, lyse", mai - vatten, bye - hejdå.. Kommer nya saker hela tiden. Och i sin stora pekbok kan han säga rätt ord till många bilder =) (Självklart är uttalet inte exakt som orden men man hör vad han säger)

Trivs som fisken i vattnet på dagis. Fick veta idag att han gärna vill vara med dom äldre barnen eller kika på och härma vad dom gör. Idag när jag och Linda hämtade honom stod han och kollade på tre grabbar som hängde i en "ställning med pinne". När dom släppte var han snabb att försöka komma upp själv och göra likadant =) Men han var ju lite för liten för att nå upp ;) Gunga är en favorit fortfarande!

Älskar att dansa. Så fort det kommer musik hoppar han omkring och dansar. Vilket han även gillar på dagis. Hoppa jämfota gör han även då han blir extra glad/till sig om han träffar någon ibland. Haha, får värsta anfallen ibland och bara sprätter omkring och skrattar och hoppar =D

Mat är oftast gott. Men han är lite kinkig faktiskt, vad som helst går inte ner och äter inte så stora portioner för tillfället. Favoriten är korv! Och ost älskar han. Godsaker är han inte alltid så förtjust i, vilket är bra =) Lär ju inte hålla i sig ;)

Ja det var väl lite i hans utveckling vår lilla buse! 

Bilder från morbror Klas och kusin Iljas besök förra helgen:

  
  
  

Kommentarer
Postat av: Nikita - mamma till Albin

åh va skoj att du kommit igång med bloggandet igen =)



Albin tkr också om korv, och pasta

fast han äter de mesta, men de är två favoriter!!



2009-05-19 @ 03:51:27
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Johanna



Snygg blogg :)

2009-05-19 @ 11:09:36
URL: http://johannagranstedt.bloggagratis.se
Postat av: malin

Fina bilder! Vad liten dem såg ut på bänken..hehe =) Mer bilder!

2009-05-19 @ 12:04:06
URL: http://mnordstrom.bloggagratis.se
Postat av: Lotta

Haha, Bon är precis som Eric ang maten. Asså jag skäms nästan nu när jag sitter och skivar ned korvbitar på hans tallrik så att Bon äter överhuvudtaget. Är det nått kladdigt så skrattar han bara åt mig och vill ned på golvet för att leka...

Hur lång är Eric nu?

Söta de är småskusinerna!

2009-05-21 @ 07:48:19
URL: http://lottapluskentlikamedbon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0