Min dag!

Och alla andra mammors ;)

Dagen började med en donken-dejt i hamnen med Lina. Lite panikartat då getingar gärna ville vara med! Usch! Vi avslutade dejten med glass borta vid Hedbergska. Soligt och härligt!

Övrig tid har spenderats med min mamma, vi har även hälsat på min mormor. Kul att se henne, det var längesen! Eric har varit på Johnnys båt, plaskat lite i vattnet och sprungit omkring på altanen för det mesta =) Själv tog jag en kort nap där på slutet. Skönt!









Min morsdag "hann inte firas" riktigt, M jobbade idag. Men det har ryktats om att jag kanske skulle få ett par skor, nice ;) Helvita converse står på önskelistan =) Mina nuvarande är ganska välanvända!

Nu har jag även fört över alla bilder från mobilen. Så någon bild från Göteborg ska jag visa sen!

Lina var förresten här igårkväll, som vanligt blev det lite chips och godis kvar så det är nära att det slinker ner i min mage nu! Kanske samtidigt som ett Hills avsnitt. Så får det nog bli ;)

EN sak till bara, vi såg sista (tror jag, fast M sa att det skulle finnas ett eller två till kanske) avsnittet av Prison Break här om dagen! OMG säger jag bara... Säger det igen, bästa serien som gjorts!!!! Men slutet var inte som jag förväntat mig. Kunde faktiskt inte hålla tillbaka tårarna, trodde inte att det skulle sluta sådär! =/

Kommentarer
Postat av: Linda

Det var väl mycket som hamnade på din önskelista till mors dag? =PPPP

2009-06-01 @ 09:59:04
URL: http://liensa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0