"Utvecklingssamtal"

Lägger detta i Erics kategori. Kul att gå tillbaka och läsa vid nästa samtal.

Igår var jag på dagis på samtal för att få höra lite mer om hur det går för Eric. Och det mesta var positivt =) Han är oftast glad och sprallig. Älskar sång och musik, hoppar och dansar mycket!

Men han är även duktig på att sitta ner och lyssna på samling och så. Duktig på att koncentrera sig och kan sitta länge och pyssla med saker. Han ger inte upp lätt, vill gärna klara det han håller på med. Är duktig på att bygga med lego och pussel kan han lägga själv. Pratar mycket, även börjat säga fler än ett ord i rad (mest två vad jag hört), och lär sig nya ord varje dag.
 
Vill gärna vara med och kolla vad dom äldre barnen gör. Han är en riktig ute-kille och älskar att vara ute. Gunga är en favorit! Tycker även att cyklarna ute är roliga fast han är lite för liten för dom. Åka Bobby-car ute är också roligt. Han är uppmärksam, och ser lätt fåglar ute som är mycket intressant. Dom tycker även att han verkar trygg och ramlar han eller så kan både vuxna och barn få hjälpa honom.

Det enda som han är lite kinkig på är maten, är det nåt han inte vill ha så går det inte att "lura" i honom maten =) Bestämd liten kille! Motoriken däremot är bra, äter jätteduktigt själv och har börjat dricka ur "vanligt" glas själv eller glas med handtag. 

En liten period så skrek han högt då han inte fick som han ville men nu har det gått över, hoppas det inte kommer tillbaka ;) Kan hända här hemma ibland oxå och vilken stämma! Hörselskydd på ;)

Kul att det märks att han trivs på dagis i alla fall. Han har lärt sig så himla mycket sen han började!

Mammas klackisar är roliga!


Kommentarer
Postat av: pinglan

Jag har ju missat att du kört igång med bloggen igen! Va glad jag blir:DVi måste ses nåt snart!

2009-05-28 @ 23:46:04
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul med positivt samtal! Gullig bild med klackeskorna, hihi.

Kram mormor

2009-05-29 @ 19:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0