Grabbarna

I tisdags hos ögonläkaren gick det bra. Eric fick titta på olika bilder, det är en figur tex en anka längst upp eller ner på en A4-bild bara i konturer. Sen blir dom svagare konturerna så att bilden inte syns lika bra. Men han kunde se alla. Sköterskan försökte skymma ena ögat men det gick inte bra, så då testade vi att sätta ett stort plåster där och det var inte populärt så då sa han ingenting utan bara gnällde/grät. Så tillslut fick han hålla för med sin egen hand och då gick det bättre. Han såg bra med båda ögonen. Fanns även någon slags 3D bild och där såg han en måne och en stjärna som det var. Han kunde tala om vad det var på alla bilder. Om ca ett halvår skulle dom kalla igen. Anledningen att detta görs är väl för att se om han får sämre syn på ögat som är lite mindre, eller att det blir så att han kanske anstränger sig mer med det ögat och blir sämre på andra.

Haha och idag på dagis när jag hämtade honom så berättade fröken att när alla var på väg och skulle gå ut så säger Eric "alla grabbarna spela fotboll", i rätt "roligt" tonläge. För rätt länge sen så sa han flera ggr "alla grabbarna uuut". Han verkar gilla ordet "grabbarna". När man ser några pojkar så kan han säga det "grabbarna där" "grabbarna spelar" eller nåt =)

Nu ska jag se sista delen av långfilmen! Dom skulle ha lämnats tillbaka idag men får ta det imorgon. Linda Lina och Vide har varit här och ätit tacos. Dåligt mätt man blir! Går ju inte att sluta äta, blir alltid så att man sitter och småpillar med chips och grejjer i slutet ;)


Kommentarer
Postat av: Lotta

Va bra att de gick bra hos läkaren.

ToysRus handla Kent damsugaren på.

Jag vill också ha en städvagn plus att precis en såndär dammsugare fast riktig vill jag ha.

Våran låter för mycket..

Ha en fin helg!

2009-10-29 @ 21:09:24
URL: http://lottapluskentlikamedbon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0