Rain

Idag fixade jag kort på EGO! Får se när man börjar ta sig dit. Nu i början blir det kanske inte så många pass, utan mest gåband/cykel/gym. Då kan man ju ha med Nora i babyskyddet medans, vilket gick bra! Köper ett årskort direkt, vill inte ha massa månadsbetalningar. Vi har lite billigare genom jobbet så det är bra!

Efter besöket på Ego åkte jag till Malin, gick upp en snabbis sen åkte vi till Hanna. Vi käkade sallad från Baguetterian och surrade på tills det var dags för mig att hämta Eric.

Lina och Vide kom förbi en sväng på eftermiddagen, det var på tiden att dom fick träffa Nora! Hon fick en jättefin body från Molo + strumpor. Vi åkte på Max och käkade oxå.

Nu är det snart dax för Eric och Nora att sova. Får se om jag orkar med en film sen annars blir det sängen tidigt.

Just ja, Eric började på stora avdelningen idag på dagis, på grönt. Det gick jättebra att lämna och allt hade gått bra. Men det är så litet dagis så han har ju varit där inne rätt mycket innan och träffat fröknarna varje dag. Han ville inte gå hem, som vanligt. Dom är ju oftast ute när jag hämtar, och då finns det mycket att göra. Oftast är han i sandlådan och grejjar med nåt när jag kommer =)

Tycker det är lite dåligt att dom bara får gå 15 h.. Ok att det bara är 3 dagar, men då kunde dom väl få gå 9 till 15-16 när dom ändå är där. Känns som att man alltid hämtar när det är som roligast =/

Allt för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0