Eric 4 år <3

Hade faktiskt tänkt skriva igår, på hans dag. Men han sov hos mig och vi somnade tillsammans runt 19.30 tror jag! Vaknade till vid 23 men orkarde inte ens gå upp och släcka lamporna. Sen vid 03-04 var det lite svårare att sova kände jag!

Men igår i alla fall. Vi firade bara lite. Åt middag nere hos M, Orvokki Issam Sandra och Leo var där. Han fick paket av oss.. Bl.a. en Cars-dator, Cars-bilbana, deg-set, turtlesgubbar, böcker, filmer, pennor, pärlor, klädsel/skal till leksakshamster, Rorri-verkstad m.m. Superglad blev han, ååh vad många paket du hade mamma sa han! Gullunge ♥

På lördag blir det kalas för lite dagiskompisar och andra kompisar + mer "familj" och vänner!

Tänkte skriva lite om Eric oxå, men det känns som att han "kan allt" och är så stor nu när man jämför med Nora ;) Han räknar, kan bokstäver osv. Och han trivs bättre på nya dagiset nu oxå, skönt! Får se om det fortsätter så och hur vi ska göra framöver. Så många tankar kring skolgång och sånt nu! För många val finns det!

På utvecklingssamtalet sa dom att han började komma in mer i gruppen. Han är väldigt social och kan prata lätt med både vuxna och barn. Även från andra avdelningar. Så det känns skönt! Har även kommit in mer i rutinen att dom plockar bort det dom håller på med innan man börjar med något nytt. Hemma skulle det även behövas ;)

Han är verkligen världens bästa storebror!! Så himla gullig snäll och hjälpsam mot Nora. Man märker att han tycker så mycket om henne! "Älskar dig Nora" brukar han säga, och "Nora älskar mig". Självklart finns det stunder när han kan bli lite irriterad om hon förstör när han bygger lego t.ex. men inte alls ofta och inte så farligt. Han förstår att hon är liten och inte alltid gör som man vill =) Klok liten kille!

Lite dagisbilder på lilla storkillen:
Vi älskar dig Eric!! Du är fantastisk på alla sätt och vis!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas på många nya bilder!! Kram och njut av att vara 4 år!

2011-11-21 @ 18:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0