Noris

Har hänt en hel del med Nora nu! Hon "pratar" på och lär sig lite ord äntligen =) Hon vet vart näsa, öga, öra, mun sitter och pekar.. Nu börjar även mitt hår bli intressant. Hon säger mest mamma, pappa, titta, sitta och har börjat säga öga och öra låter det som. Vovve, pippi, hej säger hon oxå.. Kanske nåt mer.

Hon är fortfarande krånglig med magen, gav laktulos några dagar i rad då blev det lite bättre. Men sen när jag slutade så blev det lite som vanligt.. Vi får kämpa på med lite olika saker.

På dagis går det jättebra, inget gråt när jag lämnar. Lockar med att hon ska få äta macka där ;) Då vinkar hon glatt! Häromdagen sa dom att hon hade gått runt och "sjungit" högt. Äter sådär, beroende på vad det är såklart. Omelett hade varit en favorit!

Hon älskar Eric! När han vaknar vill hon gärna pussas och kramas med honom. Men ibland när hon inte vill så knuffar hon bort honom och säger NÄ!

Hon är en VÄLDIGT bestämd liten dam. Hon ska göra i princip allt själv nu. Kläderna är värst! Nu ska hon även försöka få på sig jackan, vilket är svårt! Och man får absoluuut inte hjälpa henne. Skitarg blir hon! Man får försöka lirka och lura henne för att få på henne den. Blöjan ska oxå på själv. Smöra mackan var det imorse. Det är ju bra att hon vill och försöker.. Men när det gått en evighet (känns det som) vill man ju gärna hjälpa till ;) Speciellt på morgonen när man ska iväg!

Mammig och "blyg" är hon oxå.. Passar inte att vara hos nån annan, förutom pappa då som alltid funkar! Men hon gillar barn och bebisar. Och är oftast en glad och gosig liten tjej ♥

På dagis


Vi älskar dig ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja en riktig liten Pippi Långstrumptjej blir det. Ärvt mamma och kusinen!

Det gäller att köpa rätt kläder med andra ord, lätta att ta på menar jag.............

2011-11-12 @ 15:15:28
Postat av: Hannah

Hon är en riktigt gullunge! Såå söt, lik mamma ;)

2011-11-17 @ 14:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0