Magsjuka?

I torsdags kräktes Nora lite lite på dagis när M skulle hämta henne. Men det var typ mest slem. Men sen kräktes hon hemma igen. Och även när jag skulle lämna Eric på Knatteskutt. Hade inte ätit nåt på dagis heller. Sen blev det på kvällen och natten. Men hela fredagen var bra och inget kräks. Sen kom det på natten och imorse. Men nu idag har hon inte kräkts nåt mer. Tycker inte det har känts som magsjuka lite, i så fall nån mildare variant. Tycker att dom brukar bli lös i magen oxå, men det är hon ju långt ifrån. Typiskt. Skulle behövas! Fick ge Mikrolax i gbg. Kanske måste göra det igen. Fredagkväll och imorse fick hon iaf fil med katrinplommonpuré. Ska försöka börja ge det morgon/kväll. Har även lagt linfrön i vatten nu över natten. Får se om jag får i henne det med fil imorgon. Inte kul när hon är så hård i magen stackarn. Gör jätteont för henne.. Jaja nog om det! Hoppas natten går bra!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Men lillstackarn! Hård i magen är inte kul, Freddie är det av och till. Helst när han är mycket på dagis. Han tokgråter och skriker när han blir förstoppad..lider med dem verkligen.

Vet inte om Nora dricker välling? Men du kan stoppa ned nån tsk messör i vällingen och ha det på mackan till henne ett tag. hoppas det går över!

2011-10-31 @ 20:13:28
URL: http://lottapluskentlikamedbon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0