Stugan

Idag hängde vi med Catta och gänget till deras stuga.. Barnen var ute lite och åkte snowracer sen blev det fiskmiddag! Upptäckte även att Nora var väldigt duktig på att lägga pussel, vet inte om det är från dagis men tycker inte att hon har gjort det hemma så mycket. Vi åkte hemöver vid 17.30 och försökte prata och hålla dom vaken men Eric slocknade nog vid 17.45 och Nora vid 18..

Lyckades bära in båda och dom fortsatte sova.. Får se hur natten blir då =/ Bäst att lägga sig i tid!

Den här veckan måste jag tömma allt som är kvar i lgh.. Vill försöka städa ur det mesta i helgen! För helgen efter är det lördagsjobb igen (jobbade igår) och sen närmar sig 1 feb då det ska vara klart!

3-5 feb åker jag till Vemdalen med ett gäng tjejer, ska bli trevligt med god mat och lite snowboard!
 
Det är även lördagsöppet 2 dagar i februari som jag ska försöka jobba, enda sättet att få in lite extra cash! Förutom att sälja saker då som jag varit rätt duktig med senaste tiden ;) Men pengarna lämnar tyvärr plånboken lika fort känns det som!

Ska även försöka komma iväg och träna lite i veckan! På tok för länge sen!!

Nu blir det lite läsning i Katrins LCHF bok sen sängen!


Kommentarer
Postat av: Nikita mamma till Albin & gravid med lillasyster

ja 110 har han *=)

2012-02-21 @ 13:29:20
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Nikita - mamma till Albin&Meja

jaa jag njuter, alltså även om hon så vaknar 1 gång per natt så är det lyx, för Albin sov aldrig, och jag minns att han knölade och knölade på natten plus att han vaknade 4-5 på morgonen och skulle upp.. och detta tills han var runt 2 .. ibland var jag så trött så jag mådde illa.



2012-04-21 @ 09:28:27
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0